Retourneren

Home » Retourneren

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop bij Haymer Jewellery! Indien je een artikel uit onze webshop, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, dan heb je het recht om binnen 30 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product aan Haymer Jewellery te retourneren. Kosten voor je retourzending zijn voor eigen rekening.

MAAK ONLINE SHOPPEN SAMEN MET ONS DUURZAMER!

We begrijpen goed dat je soms wat meerdere artikelen wil bestellen omdat je niet zeker weet of een item naar wens gaat zijn. Maar denk ook aan duurzaamheid! Bestel de items niet in (alle) verschillende maten om ze thuis te vergelijken, maar check onze maattabellen en de beschrijving bij een product om teleurstelling te voorkomen. Twijfel je toch nog? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag en kunnen zo teleurstelling voorkomen. Zo hoef jij geen retourkosten te betalen en spannen we ons in om online shoppen zo duurzaam mogelijk te houden. 

Mocht je iets gekocht hebben wat achteraf toch niet bevalt of past? Dan lijkt het voor de hand te liggen om je artikelen retour te sturen. Maar er zijn ook andere opties! Misschien heb jij wel het perfecte cadeau gekocht voor een aanstaande verjaardag. Of is een vriend of vriendin wel super geïnteresseerd in jouw artikel(en). Denk dus ook eens aan deze opties!

TOCH RETOURNEREN?

Je kunt je bestelde artikel(en) gemakkelijk retourneren of omruilen voor een ander artikel. Wanneer je een artikel retour stuurt en vraagt om ontbinding van de overeenkomst ontvang je altijd het restitutiebedrag uiterlijk binnen 10 werkdagen retour. Als je jouw bestelling compleet retour stuurt, bestaat het restitutiebedrag uit het volledige aankoopbedrag en eventuele betaalde verzendkosten bij aankoop. 

Kosten van een retourzending zullen alleen worden vergoed indien er een verkeerd artikel is geleverd, het artikel een beschadiging heeft of een fabricagefout bevat.

Wil je een artikel omruilen voor een ander artikel? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op. We bespreken dan graag de mogelijkheden met je.

Wij verzoeken je vriendelijk om onze artikelen met zorg te behandelen. Onderstaande artikelen komen niet in aanmerking voor restitutie, houd hier rekening mee;

 • Gedragen artikelen. (Het passen van artikelen is natuurlijk geen probleem.)
 • Artikelen die niet meer in de originele verpakking zitten (geseald of ongeseald).
 • Beschadigde of gebruikte artikelen.
 • Artikelen met een sterke rook- of etensgeur.
 • Bestellingen die gepersonaliseerd zijn kunnen niet worden geruild of worden teruggestuurd.
 • Horloges met banden die zijn ingekort.
 • Artikelen gemaakt als special request / op verzoek.

Indien het artikel een merk of Haymer Jewellery label bevat dienen deze aangehecht te blijven aan het originele artikel.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij je om ons retour formulier, wat bijgesloten is bij je bestelling, volledig in te vullen en bij te sluiten bij je retourzending. Op deze wijze stel je ons op de hoogte van je beslissing de overeenkomst te herroepen en kunnen we je retour op correcte wijze verwerken. Je kunt hier het formulier voor herroeping downloaden en printen via onze website. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Indien je geen gebruik wilt maken van ons retourformulier is het ook mogelijk het Europese modelformulier voor herroeping te gebruiken. Dit formulier kun je hier vinden.

DOWNLOAD HIER ONS RETOURFORMULIER

GEVOLGEN VAN DE HERROEPING

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en deze hebben geïnspecteerd.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons te hebben medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wordt er een verkeerd artikel geleverd of bevat het artikel een fabricage fout bij aflevering? Dan zijn de retourkosten natuurlijk voor ons.

HOE RETOURNEER IK MIJN ARTIKEL?

Wil jij gemakkelijk en snel jouw artikel(en) retourneren? Volg dan de onderstaande stappen. Zo kunnen wij jouw retour zo snel mogelijk kunnen verwerken en kunnen afhandelen.

 1. Lees de voorwaarden om een artikel te retourneren door op deze pagina.
 2. Vul het bijgevoegde retourformulier in.
 3. Stop het artikel + ingevuld retourformulier in een doos die geschikt is voor postverzending. Zorg ervoor dat het artikel niet beschadigd kan raken en maak de doos zorgvuldig dicht.
 4. Verzend het pakket terug naar Haymer Jewellery Webshop
 5. Na ontvangst handelen wij je retour af en ontvang je hiervan een bevestiging per email.

Je kunt je retour ook kosteloos afgeven in onze winkel.

 

HOE WORDT MIJN RETOURZENDING AFGEHANDELD?

 1. Je verzend het pakket retour naar Haymer Jewellery.
 2. De koerier van je keuze levert het pakket bij ons af.
 3. Na ontvangst zullen wij een controle uitvoeren op het geretourneerde artikel.
 4. Na akkoord maken wij het restitutie bedrag naar je over en ontvang je per email een bevestiging van je retour.

KAN IK HET BESTELDE ARTIKEL RUILEN?

Bij haymerjewellery.nl is het ook mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. Wanneer een artikel voor een andere maat of model geruild moet worden, kun je dit aangeven op het retourformulier. Indien er extra kosten aan verbonden zijn zullen wij je een betaallink sturen om dit te voldoen. Indien het nieuwe artikel goedkoper is zal een deel van de kosten worden terugbetaald.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling te retourneren en het artikel opnieuw bestellen via onze webshop. Omdat je niet eerst hoeft te wachten op de verwerking van je retour kan dit sneller zijn en handiger indien er haast bij geboden is.

LET OP! Bestellingen die gepersonaliseerd zijn kunnen niet worden geruild of worden teruggestuurd.

WANNEER ONTVANG IK HET BETAALDE BEDRAG TERUG?

Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Afhankelijk van jouw bank kan de verwerking hiervan twee tot vijf werkdagen duren. Indien jij hebt gekozen voor achteraf betalen via digitale acceptgiro met AfterPay, wordt het restitutie bedrag in mindering gebracht op het originele factuurbedrag.

KAN IK MIJN HAYMERJEWELLERY.NL BESTELLING RUILEN OF RETOURNEREN IN EEN HAYMERJEWELLERY.NL WINKEL?

Ja, dat kan. Je kunt je online aankopen retourneren of ruilen in onze winkel. Je betaalt dan geen retourkosten. Vergeet niet om je aankoopbon mee te nemen en een retourformulier in te vullen! Retourneer je een aankoop die je hebt gedaan in onze winkel? Dan kan dat binnen 7 dagen na aankoop. Je ontvangt een tegoedbon voor voor het aankoopbedrag. We geven je geen geld retour.

ANDERE VRAGEN?

Mocht je toch nog vragen hebben over het retourneren of ruilen van je bestelling neem dan contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17.00 uur. Neem telefonisch contact met ons op via 06-21497849 of via info@haymerjewellery.nl. 

Scroll To Top
 • Menu
 • Categories
Close
Home
0 Verlanglijst

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping